Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi concursuri la Spitalul Slatina
12.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1987

Spitalul Județean de Urgență Slatina are nevoie de personal medical. În perioada aceasta au loc o serie de concursuri, atât pentru ocuparea unor posturi de medici, dar și pentru asistente. Secția Oncologie este deficitară la capitolul personal, iar reprezentanții unității medicale speră ca toate locurile vacante să fie ocupate.


Noi concursuri au loc, luna aceasta, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Se caută medici, dar și asistente pentru mai multe secții ale spitalului. Unul dintre posturile de medic vacante a fost deja ocupat. Este vorba despre Secția Chirurgie Pediatrică, unde a mai venit un medic. Celelalte locuri vacante sunt pe Secțiile Medicală, Boli Infecțioase și Oncologie. Concursurile vor avea loc în perioada următoare.
Dacă pentru medici, problema deficitului de personal este aproape rezolvată, de asistente și infirmiere este nevoie mare.
Astăzi a avut loc un concurs pentru ocuparea a zece posturi de asistente. Reprezentanții unității medicale spun că, în perioada următoare, vor mai fi organizate și alte concursuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019