Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi concursuri la Spitalul Slatina
11.09.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2113

Spitalul Județean de Urgență Slatina are nevoie de personal medical. În perioada aceasta au loc o serie de concursuri, atât pentru ocuparea unor posturi de medici, dar și pentru asistente. Secția Oncologie este deficitară la capitolul personal, iar reprezentanții unității medicale speră ca toate locurile vacante să fie ocupate.


Noi concursuri au loc, luna aceasta, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Se caută medici, dar și asistente pentru mai multe secții ale spitalului. Unul dintre posturile de medic vacante a fost deja ocupat. Este vorba despre Secția Chirurgie Pediatrică, unde a mai venit un medic. Celelalte locuri vacante sunt pe Secțiile Medicală, Boli Infecțioase și Oncologie. Concursurile vor avea loc în perioada următoare.
Dacă pentru medici, problema deficitului de personal este aproape rezolvată, de asistente și infirmiere este nevoie mare.
Astăzi a avut loc un concurs pentru ocuparea a zece posturi de asistente. Reprezentanții unității medicale spun că, în perioada următoare, vor mai fi organizate și alte concursuri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE