Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noutăți pentru pacienți și medici
21.02.2018
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 343

Contractul cadru pentru 2018, privind acordarea de servicii medicale, ar putea fi modificat. Un proiect aflat în transparență pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate ar aduce noutăți importante, atât pentru pacienți, cât și pentru medici. Dacă va fi aprobat, asigurații vor beneficia de servicii mai bune de la 1 iulie 2018.


 Proiectul normelor metodologice de aplicare a contractului cadru în sănătate în 2018 prevede o serie de modificări importante. Pacienții vor beneficia de servicii medicale noi, iar medicii de familie vor primi mai mulți bani.
În prezent, proiectul se află în transparență pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și au loc discuții și negocieri cu medicii de familie. Noul contract cadru aduce beneficii nu doar pacienților, ci și medicilor. Aceștia vor primi mai mulți bani pentru cabinete și vor scăpa de birocrația din sistem.
Pentru debirocratizarea activității furnizorilor de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale, în proiectul noului contract cadru unele obligații contractuale sunt eliminate sau revizuite. Totodată, se prevede obligația existenței semnăturii electronice pentru toți medicii care furnizează servicii în relație contractuală cu casa de asigurări de sănătate.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE