Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Saloane moderne la Maternitatea din Slatina
21.07.2017
Autor articol: OltTv
Vizualizari: 211

Saloane moderne, cu pătuțuri pentru copii și mobilier nou, pereți tapetați cu ioni de argint, care nu permit dezvoltarea bacteriilor, și sistem de alarmă. Așa arată noile saloane de la Secția Obstetrică-Ginecologie 2 a Spitalului Județean de Urgență Slatina, după reabilitare. Întregul bloc Materno-Infantil se află în plin proces de modernizare, întreg proiectul ridicându-se la peste două milioane de lei.În sfârșit, saloane moderne ca într-un spital european. După ce au fost complet reabilitate și dotate cu mobilier nou, saloanele pentru mame și copii de la Maternitatea Spitalului Județean de Urgență Slatina vor fi date în folosință în câteva zile. Lucrările de modernizare au fost unele ample, iar medicii spun că era mare nevoie de această schimbare.
Saloanele au fost deja amenajate și, în câteva zile, mămicile și nou-născuții vor fi mutați aici. În prezent muncitorii fac ultimele verificări, pentru ca totul să fie pus la punct. Fiecare salon are sistem de alarmă, iar mamele nu vor mai fi nevoite să își lase bebelușii singuri, pentru a cere ajutorul cadrelor medicale, atunci când este nevoie.
După modernizarea Secției Obstetrică-Ginecologie 2, lucrările vor continua cu etajul opt, acolo unde funcționează Pediatria. Întreg proiectul de modernizare a Maternității Spitalului Slatina a costat 22 de miliarde de lei vechi, banii fiind alocați de Consiliul Județean Olt.
Redactor: Dana Mihăilă
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE