Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ziua comunei, mare sărbătoare la Dobrun
29.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 362

E mare sărbătoare, mâine, în comuna Dobrun. Se împlinesc 440 de ani de la prima atestare documentară a localității, iar autoritățile sărbătoresc așa cum se cuvine acest moment istoric. Au pregătit activități sportive, dar și multe programe artistice pentru toate gusturile. Ansamblul folcloric „Maria Tănase” din Craiova, alături de Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian sunt invitații de onoare.


Comuna Dobrun îmbracă mâine straie de sărbătoare. Toți localnicii, dar și iubitorii de folclor din zonă sunt invitați la evenimentul organizat de Primăria Dobrun, la aniversarea celor 440 de ani de atestare documentară. Sărbătoarea începe la ora 14.00, cu întreceri fotbalistice între elevii Școlii Dobrun și cei din Balș și Caracal. De la ora 16.00 urcă pe scenă artiștii cunoscuți ai Ansamblului folcloric „Dobruneanca”, din localitate, iar apoi este programat un spectacol de dans modern oferit de elevii Școlii Gimnaziale Mârșani, din Dolj.
Cel mai așteptat moment al serii este spectacolul oferit de Ansamblul folcloric „Maria Tănase”, din Craiova, cu participarea extraordinară a Niculinei Stoican și a lui Petrică Mâțu Stoian. Ei vor încânta publicul cu piesele lor celebre și cu dansurile care au făcut înconjurul lumii.
Primarul din Dobrun, Aurel Bondrescu își propune să organizeze o petrecere câmpenească de zile mari, în comuna de pe malul Oltețului. Pentru localnici a pregătit și mijloace de transport care să îi ducă să viziteze una dintre investițiile importante care se derulează în această perioadă în localitate: construcția podului de peste Olteț, care leagă Dobrunul de Șopârlița.
 

dobrun ziua comunei aurel bondrescu
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020