Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ce șanse are Orban la Olt?
14.09.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 373

Președintele PNL, Ludovic Orban, a venit în vizită la Slatina, seara trecută, pentru a-și prezenta programul politic. Chiar dacă membri filialei județene au votat în unanimitate susținerea politică a premierului Florin Cîțu, Ludovic Orban este optimist și spune că are încredere în conștiința oamenilor politici de la Olt.


Campania internă pentru președinția Partidului Național Liberal este în linie dreaptă. Seara trecută, Ludovic Orban a venit la Slatina pentru a-și prezenta programul politic. La eveniment au luat parte atât membri ai filialei Olt, cât și ai altor județe din țară.
Vizita lui Ludovic Orban la Slatina nu va schimba opțiunea de vot a delegației oltene, care au decis susținerea actualului premier, Florin Cîțu. Cu toate acestea, președintele PNL se arată optimist și are încredere în conștiința liberală a oamenilor politici de aici.
În cazul unui eșec la Congresul PNL din 25 septembrie, Ludovic Orban a declarat că își va da demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE