Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noul buget lovește toate categoriile sociale
15.03.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 240

Bugetul de stat adoptat de actuala guvernare înregistrează o serie de tăieri de bani. Pensiile și salariile au fost înghețate, sporurile și voucherele de vacanță au fost tăiate, iar ajutorul de înmormântare a fost redus. Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, spune că în acest context de austeritate este greu de crezut că România va avea parte de o creștere economică.


 Bugetul României a fost, în sfârșit promulgat, însă, din nefericire, vine cu o serie de măsuri de austeritate. Deputatul PSD de Olt, Marius Iancu, membru al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci, a declarat faptul că actualul buget a lovit aproape toate categoriile sociale.
Mai mult decât atât, Marius Iancu este de părere că în contextul dat, speranțele unei creșteri economice sunt foarte mici.
Chiar dacă sunt în opoziție și nu se bucură de o majoritate parlamentară, deputații și senatorii PSD de Olt vor fi în continuare alături de oameni și vor încerca prin toate mijloacele posibile să vină în ajutorul comunităților pe care le reprezintă.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE