Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Uniți pentru un proiect major de infrastructură
22.02.2021
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 105

Guvernul finanțează cu 20 milioane de lei studiul de fezabilitate pentru culoarul Lugoj-Drobeta Turnu Severin-Craiova-Calafat, care va lega Oltenia de Banat și de Europa Centrală. Finanțarea a fost alocată de guvern în urma solicitării depuse de parlamentarii PNL din Oltenia, a anunțat deputatul Gigel Știrbu.


În urma solicitărilor tuturor parlamentarilor liberali din Oltenia, Guvernul României a luat decizia să finanțeze un proiect de infrastructură extrem de important pentru regiune.
Finanțarea studiului de fezabilitate destinat acestui proiect de anvergură se ridică la 20 de milioane de lei.
Printre motivele deosebit de importante pentru includerea acestui proiect major în prioritățile Guvernului României sunt: nevoia accesului din Regiunea istorică Banat spre capitala României, cât si transportul de marfă înspre și dinspre Peninsula Balcanică pe acest coridor rutier.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Îngerul salvator de la Spitalul de Urgență Slatina

Caz incredibil la Spitalului Județean de Urgență Slatina. O tânără care a ajuns aici cu o rana infectată la un șold, în urma unui accident rutier, a fost operată timp de trei luni pentru a fi salvată. Cu doi copii acasă, tânăra mamă, dar și medicul care o îngrijea, au crezut că lupta este pierdută din cauza stării grave de sănătate în care se afla femeia. Și-a revenit însă, miraculos, iar acum își strânge din nou copiii la piept și îi mulțumește în fiecare zi medicului care a salvat-o.
25 Feb 2021

Apel disperat după ce a rămas sub cerul liber

Femeia din comuna Priseaca ce și-a pierdut casa în incendiu face un apel disperat către toți cei care o pot ajuta să treacă peste această nenorocire. Are nevoie de orice sumă, oricât de mică ar fi, de materiale de construcții, de orice îi poate fi de folos pentru a-și amenaja o cameră în care să poată locui. A rămas sub cerul liber, doar cu hainele de pe ea. Edilul localității spune că încearcă și el să o sprijine pe femeia rămasă pe drumuri, după ce fiul său bolnav i-a dat foc la casă.
23 Feb 2021