Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Prefectul de Olt, la loteria negocierilor
26.01.2021
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 330

De la instalarea noului Guvern și până în acest moment, schimbările politice la nivelul prefecților din țară sunt încă la stadiul de negocieri. La Olt, funcția de prefect a devenit o adevărată loterie. PNL și USR încă nu au ajuns la un acord, iar oamenii din teritoriu nu au nicio informație concretă.


Negocierile pentru funcțiile de prefect și subprefect din țară sunt încă în toi. Coaliția aflată la guvernare încă nu a ajuns la un acord, iar în acest moment nu se știe cine rămâne și cine pleacă. La Olt, prefectul în funcție, Florin Homorean, spune că activitatea sa se focalizează mai mult pe rezolvarea problemelor actuale, dar așteaptă cu interes decizia finală a liderilor de la București.
Reporterii OLT Tv au încercat astăzi să ia legătura cu președintele USR Olt, Fănel Bădici, pentru o poziție oficială, însă nu a răspuns. Din informațiile aflate pe surse, dacă cele trei partide aflate la guvernare nu ajung la un consens, funcțiile de prefecți și subprefecți ar putea fi trase la sorți, prin bilețele.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE