Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șapte parlamentari pentru dezvoltarea Oltului
16.12.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 8149

După validarea totală a rezultatelor înregistrate la alegerile parlamentare din 6 decembrie, PSD Olt a înregistrat cel mai mare scor din țară. Pentru prima dată, social-democrații olteni au reușit să trimită în Parlamentul României doi senatori și cinci deputați. Viitorii parlamentari spun că în următorii patru ani de mandat vor încerca să inițieze legi în interesul oamenilor.


Județul Olt a reușit să obțină un scor istoric la aceste alegeri parlamentare. Aproximativ 58% dintre olteni au pus ștampila pe echipa social-democrată, înregistrând cel mai bun rezultat din țară. Prezent recent în emisiunea „Reporter 24” de la OLT Tv, noul deputat de Olt, Adrian Chesnoiu, a dezvăluit care a fost secretul acestui succes.
Parlamentari de Olt spun că noile lor programe de guvernare vor fi axate în principal pe om, astfel încât, toate inițiativele legislative să vină în ajutorul lor.
În urma centralizării finale a voturilor din 6 decembrie, parlamentarii PSD de Olt sunt: Paul Stănescu și Siminica Mirea la senat, iar la Camera Deputaților: Marius Iancu, Cătălin Grecu, Florin Barbu, Adrian Chesnoiu și Emil Albotă.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE