Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PRO România Olt va avea candidați la Senat
20.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 288

PRO România a intrat oficial în cursa pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie. După ce lista pentru Senat a partidului PRO România Olt a fost respinsă pe motiv de discriminare, membrii formațiunii politice au câștigat în instanță dreptul de a participa la acest scrutin. Planul lor de guvernare pentru județul Olt vizează îndeosebi sectoarele economiei și ale agriculturii.


Partidul PRO România a intrat în bătălia politică pentru alegerile Parlamentare, având candidați pentru ambele camere. Inițial, Biroul Electoral Județean Olt a respins lista pentru Senat, pe motiv de discriminare. Concret, liderii formațiunii politice nu au asigurat reprezentarea ambelor sexe pe lista de Senat. După ce au contestat în instanță decizia BEJ, partidul PRO România a avut câștig de cauză, recăpătându-și dreptul de a intra și în lupta pentru Senatul României.
Candidații PRO România vin în fața oltenilor atât cu un plan de guvernare, cât și cu un program de criză care să acopere toate palierele economice și sociale ale țării.
Pentru Senatul României, lista celor de la PRO România Olt este deschisă de Bogdan Trifan, în timp ce pentru Camera Deputaților îl regăsim pe liderul formațiunii politice județene, Mihai Niță.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE