Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PMP vrea un Parlament mai mic și mai eficient
12.11.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 643

Perioada electorală pentru Alegerile Parlamentare a intrat în linie dreaptă, iar partidele politice au început deja să ajungă la ușile oltenilor. Partidul Mișcarea Populară, filiala Olt, mizează de data aceasta pe Cătălin Militaru, un tânăr politician născut la Caracal. Campania „door-to-door” a început deja, iar pulsul luat este unul încurajator pentru el.


Partidul Mișcarea Populară, filiala Olt, vine în fața oltenilor cu o listă mixtă de candidați, cu un raport echilibrat între tineri și oameni cu experiență. Pe primul loc pe listele de la Senat este Cătălin Militaru, un tânăr al plaiurilor oltenești. Născut și crescut la Caracal, acesta a decis să candideze pe listele județului Olt.
Unul din proiectele de anvergură pe care Partidul Mișcarea Populară le are în plan face referire la descentralizarea aparatului legislativ. Concret, Cătălin Militaru vrea ca numărul parlamentarilor să nu mai fie atât de mare și este de părere că un număr de 300 de deputați și senatori este mai mult decât suficient.
Celelalte programe de guvernare cu care Partidul Mișcarea Populară încearcă să își atragă electoratul fac referire la încurajarea integrării tinerilor în toate sectoarele de activitate, reducerea taxelor de muncă în HORECA, dar și sprijinirea micilor fermieri și valorificarea produselor autohtone.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE