Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aleșii județeni ai PSD și-au preluat mandatele
05.10.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 260

Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și echipa sa de consilieri județeni PSD și-au ridicat astăzi certificatele doveditoare pentru funcțiile de președinte, respectiv consilieri județeni. La finalul evenimentului, Marius Oprescu a muțumit alegătorilor pentru votul de încredere acordat. În acest moment, PSD are o majoritate confortabilă în forul județean, cu 21 de consilieri.


Eveniment important, astăzi, la Consiliul Județean Olt. Echipa PSD Olt și-a ridicat certificatele de validare pentru noua componență a forului județean. Proaspăt ales în funcția de președinte, Marius Oprescu le-a mulțumit tuturor celor care au făcut posibilă obținerea unui rezultat extrem de bun, care a dus la crearea unei majorități confortabile.
”PSD Olt obține, din nou, un vot masiv de încredere, care a fost posibil datorită dumneavoastră, celor care v-ați implicat să promovați proiectele noastre, celor care ați crezut în propunerile noastre pentru consiliile locale din județ și pentru Consiliul Județean Olt. Consider că avem o echipă coerentă, profesionistă, cu experiență în zona administrativă, formată din consilieri care mă vor ajuta să realizăm planul de investiții propus electoratului și care vor fi aproape de comunitățile care i-au girat. Vă mulțumim pentru că ați ales candidații noștri și ne-ați oferit, din nou, posibilitatea să continuăm împreună să investim în Olt!”, a declarat Marius Oprescu.
La alegerile locale din 2020, echipa Partidului Social Democrat a reușit să obțină un scor de 54,44%, echivalentul a 21 de mandate de consilieri județeni.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE