Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
George Brînaru, candidatul PSD la Primăria Scornicești
28.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 469

Partidul Social Democrat Olt și-a prezentat ieri, în mod oficial, candidatul la Primăria Scornicești. Potrivit unor studii sociologice de specialitate, peste 60% din locuitorii orașului sunt dezamăgiți de actuala administrație locală, iar George Brînaru este alternativa oferită de PSD pentru o nouă administrație, mai eficientă. La eveniment au fost prezenți atât președintele PSD Olt, Marius Oprescu, cât și deputatul Marius Iancu.


Cu o zi înainte de a începe în mod oficial campania electorală pentru alegerile din 27 septembrie, echipa PSD Olt și-a lansat candidatul la Primăria orașului Scornicești. George Brînaru este persoana pe care formațiunea social-democrată o propune alegătorilor.
Prezenți la evenimentul de lansare a candidaturii, deputatul Marius Iancu și președintele PSD Olt, Marius Oprescu au spus că actuala administrație locală din Scornicești i-a dezamăgit pe cetățeni. Dovadă stau studiile sociologice care arată că peste 60% din locuitorii orașului nu sunt mulțumiți de actualii reprezentanți ai primăriei și își doresc o schimbare.
După lansarea oficială a candidaturii, George Brînaru, alături de echipa sa, au mers pe străzile orașului Scornicești pentru a discuta cu oamenii și pentru a le oferi soluții la diferitele probleme semnalate.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE