Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PPU și-a prezentat proiectul de temelie
27.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 242

Partidul Puterii Umaniste a organizat aseară cea de-a treia conferință a tinerilor. Alături de Ion Toma și Daniel Ionașcu, președintele național al formațiunii politice, tinerele candidate și-au prezentat cel mai ambițios proiect cu care speră să obțină voturile alegătorilor.


Partidul Puterii Umaniste, în compania liderului județean Mirabela Bănac și a celor două candidate la funcțiile de primar al municipiului Slatina și la cea de președinte al Consiliului Județean Olt, au organizat seara trecută o conferință de presă în cadrul căreia și-au expus ideile de viitor pentru olteni. Președintele național al formațiunii politice, Daniel Ionașcu, dar și cel regional, Ion Toma, au pus din nou accentul pe generația tânără, supranumind-o, „generația schimbării”.

Proiectul lor de anvergură cu care speră să câștige încrederea și votul alegătorilor se referă la crearea unui campus universitar la Slatina. Tinerele candidate ale Partidului Puterii Umaniste vor să dezvolte latura educațională a orașului prin crearea unei universități care să ajute agenții economici de pe platforma industrială.
Reprezentanții Partidului Puterii Umaniste spun că vor avea candidați în majoritatea localităților din județul Olt, iar peste 80% dintre aceștia vor fi oameni tineri, care se află la prima experiență politică de acest fel.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE