Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, vot pentru echipa lui Ciolacu la congres
24.08.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 135

Echipa PSD Olt a transmis sâmbătă un mesaj de susținere pentru noua conducerea aleasă a partidului, respectiv pentru Marcel Ciolacu. Liderii locali au spus că, după congres, PSD va fi un partid mai puternic, pregătit să câștige alegerile locale.


În Olt, congresul PSD s-a desfășurat sâmbătă în două centre: unul la sediul partidului, unde au fost prezenți 14 membri ai delegației și altul pe dealul Grădiște, în aer liber, cu 45 de delegați. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu și președintele executiv al partidului, Emil Moț, au explicat că partidul avea nevoie de o conducere statutară, mai ales acum, că urmează alegerile locale și apoi cele parlamentare.

Au fost doi candidați pentru funcția de președinte al partidului: Marcel Ciolacu, cel care deținea conducerea interimară a partidului și Eugen Teodorovici. Așa cum anunțaseră deja, delegații din Olt au votat pentru echipa Marcel Ciolacu-Paul Stănescu, din care fac parte și Sorin Grindeanu și Gabriela Firea. Ei au vorbit despre o reconstrucție a partidului, care să nu mai fie perceput drept partidul claselor sociale defavorizate, ci al clasei de mijloc.
Este echipa care a reușit să țină partidul unit și care va reuși să câștige alegerile care urmează, spun Paul Stănescu și Emil Moț.

Marcel Ciolacu și echipa sa au fost votați nu doar de delegații din Olt, ci de majoritatea social-democraților din țară. După centralizarea rezultatelor, Eugen Teodorovici a obținut doar 91 de voturi, iar Ciolacu 1310 voturi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE