Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PMP și-a lansat candidații pentru alegerile locale
24.08.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1108

Partidul Mișcarea Populară, filiala Olt, și-a lansat în acest weekend, candidații pentru alegerile locale. Pentru primăriile celor două municipii din județ, conducerea PMP Olt lansează în cursă două reprezentante ale organizației de femei. La eveniment a fost prezent și Cristian Diaconescu, prim-vicepreședintele formațiunii politice. Acesta speră ca după numărarea voturilor, partidul să înregistreze un scor de două cifre.


Partidul Mișcarea Populară a intrat oficial în cursa electorală a alegerilor din 27 septembrie. În compania prim-vicepreședintelui formațiunii politice, Cristian Diaconescu, și al fostului ambasador al României în Finlanda și Estonia, Cătălin Avramescu, PMP Olt și-a lansat candidații pentru alegerile locale. Target-urile pe care și le-au propus sunt obținerea cât mai multor mandate de consilieri locali și județeni și obținerea unui scor de două cifre.
Pentru cele două municipii ale Oltului, Partidul Mișcarea Populară mizează pe două reprezentate ale organizației de femei, ambele provenite din sistemul de învățământ oltean. Este vorba de Carlla Sora, profesor de geografie și istorie la Liceul cu Program Sportiv, candidat la Primăria Slatina, și Mariana Marinescu, profesor de limba română la Liceul Teoretic „Ioniță Asan”- candidat la Primăria Caracal.
La nivelul județului Olt, Partidul Mișcarea Populară a mizat foarte mult pe reprezentantele sexului frumos. Din cele 76 de localități în care au un candidat la primărie, patru sunt femei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE