Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt și-a desemnat candidații
30.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 350

Președinții județeni ai Partidului Social Democrat au participat astăzi, în sistem de videoconferință, la ședința Comitetului Executiv Național. În urma discuțiilor purtate, s-au validat candidaturile pentru conducerea Consiliului Județean și pentru funcția de primar al Slatinei. Actualul președinte al Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, și actual primar al Municipiului Slatina, Emil Moț, vor fi candidații cu care Partidul Social Democrat va veni în fața cetățenilor la următoarele alegeri.


 Comitetul Executiv Național al Partidului Social Democrat s-a întrunit astăzi într-o ședință care s-a desfășurat online. Printre subiectele dezbătute s-a numărat și validarea candidaturilor pentru președinția Consiliului Județean Olt și pentru funcția de primar al reședinței de județ. În urma voturilor exprimate, s-a stabilit faptul că președintele PSD Olt, Marius Oprescu, și președintele PSD Slatina, Emil Moț, vor fi candidații pe care Partidul Social Democrat va miza la următoarele alegeri electorale din 27 septembrie.
Potrivit Autorității Electorale Permanente, perioada electorală a început încă de ieri, 29 iulie 2020. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, spune că la nivelul unităților administrative din județ, formațiunile politice locale au început deja strângerea de semnături, iar în perioada imediat următoare, se va definitiva întreaga listă a candidaților PSD pentru alegerile locale.
Campania electorală și alegerile locale propriu-zise din acest an vor fi diferite. Reprezentanții Guvernului spun că vor elabora un set de măsuri de protecție pentru toate persoanele care vor fi implicate în procesul electoral.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020