Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Liberalii olteni sfidează regulile anti-COVID
30.07.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 243

Gest iresponsabil al unor consilieri județeni PNL, la ședința de astăzi. Doi dintre aleșii liberali și-au dat jos măștile în timpul întrunirii, deși aveau obligația să le păstreze tot timpul, până la ieșirea din sediul Consiliului Județean.


 Este vorba despre Marian Radu și George Ciucu, care au sfidat nu doar regulile stipulate în invitația la ședința de consiliu ci și legea adoptată de propriul guvern. Potrivit reglementărilor în vigoare, purtarea măștii este obligatorie în spațiile publice închise. Totodată, consilierii sunt cei care ar fi trebuit să dea un exemplu cetățenilor, mai ales în această perioadă în care numărul cazurilor de coronavirus crește constant, iar specialiștii accentuează frecvent importanța purtării măștii de protecție.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020