Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un candidat ecologist pentru Primăria Slatina
23.07.2020
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 442

Filiala Olt a Partidului Ecologist Român și-a anunțat astăzi candidatul la alegerile locale din toamna acestui an. Gabriel Diaconu intră oficial în cursa pentru Primăria Slatina.


Dublu eveniment pentru Partidul Ecologist, filiala Olt. Reprezentanții formațiunii politice au inaugurat sediul partidului și au organizat o conferință de presă, în aer liber, în care și-au prezentat candidatul la alegerile locale din 27 septembrie 2020, pentru Primăria Slatina. Acesta este Gabriel Diaconu, fost viceprimar al Slatinei.
La conferința de presă au fost prezenți președintele Partidului Ecologist Român, Dănuț Pop și secretarul regional al acestei formațiuni, Ștefan Prala. Ambii i-au urat succes candidatului la Primăria Slatina, în cursa electorală.

Gabriel Diaconu a fost numit președinte interimar al Partidului Ecologist Român filiala Olt începând cu 1 iulie 2020, printr-o decizie semnată de președintele partidului.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020