Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gigel Știrbu, un parlamentar implicat
01.07.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 341

Deputatul Gigel Știrbu rămâne dă din nou dovadă de respect față de olteni și se implică în problemele comunității. A organizat ieri în județ o vizită a premierului Ludovic Orban și a miniștrilor Transportului și Economiei. Împreună, au vizitat șantierul drumului expres și uzina ALRO, pentru a facilita anumite proiecte.


Trimis în Parlamentul României pentru a reprezenta interesele oltenilor, deputatul Gigel Știrbu se dovedește o persoană implicată, care vine în ajutorul oamenilor. Cea mai recentă dovadă în acest sens este vizita unor oficiali ai Guvernului, de organizarea căreia s-a ocupat Gigel Știrbu. Primul ministru Ludovic Orban, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, și ministrul Economiei, Virgil Popescu au fost ieri în județ, la inițiativa deputatului oltean. Mai întâi au vizitat șantierul Drumului Expres Craiova-Slatina- Pitești, au stat de vorbă cu reprezentantul constructorului și s-au asigurat că termenul de finalizare pentru Tronsonul 2, care traversează județul, va fi respectat.
Apoi, reprezentanții Guvernului au mers la uzina ALRO, care întâmpină mari probleme financiare generate de nerecuperarea sumelor plătite în avans pentru certificatele verzi. Tot deputatul Gigel Știrbu a fost cel care a facilitat întâlnirea dintre conducerea companiei și factorii de decizie de la nivel central. Asta după ce deputatul oltean s-a implicat de mai multe ori în rezolvarea problemelor pe care le întâmpină uzina de aluminiu din Slatina. În urma vizitei de ieri, primul ministrul Ludovic Orban a promis că, în luna iulie, ALRO va primi un ajutor de stat.
Și nu este prima dată când Gigel Știrbu reacționează la problemele comunității. Recent, a votat proiectul de lege de care depindea construcția centurii mediane a Slatinei, contribuind la preluarea terenurilor traversate de șosea, aflate în proprietatea statului. Ceilalți deputați ai PNL s-au abținut atunci când a fost votat proiectul. Premierul Ludovic Orban a explicat decizia lui Gigel Știrbu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020