Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, pregătit pentru alegerile locale
29.06.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 389

Potrivit proiectului de lege adoptat de Guvern privind stabilirea datei alegerilor locale, acestea ar trebui să se desfășoare în data de 27 septembrie. În teritoriu, liderii județeni și locali de partid sunt pregătiți pentru o campanie electorală, chiar și cu măsuri de protecție impuse. Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, este convins că această dată nu va fi schimbată.


Guvernul României a adoptat proiectul de lege privind stabilirea datei în care vor fi organizate alegerile locale din acest an, respectiv în data de 27 septembrie. Situația epidemiologică actuală ridică, totuși, semne de întrebare, însă președintele PSD Olt, Marius Oprescu, este convins de faptul că nu vor apărea modificări în calendar.
Nu la fel de sigure sunt lucrurile pentru alegerile parlamentare. Potrivit calendarului electoral din acest an, oamenii ar trebui să vină la vot în luna decembrie. Liderul PSD Olt spune că în cazul în care va exista un al doilea val epidemiologic, alegerile pentru Parlamentul României ar putea fi mutate în 2021.
Alegerile locale din acest an vor fi diferite. Reprezentanții Guvernului spun că vor elabora un set de măsuri de protecție pentru toate persoanele care vor fi implicate în procesul electoral.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE