Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pro România, pregătită pentru alegerile locale
25.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 295

Partidul Pro România este pregătit pentru alegerile locale. Cu 79 de organizații, cu candidați desemnați pentru cursa pentru primării și un procent în creștere, membrii organizației sunt încrezători că vor obține un rezultat bun la alegerile din acest an.


Partidul Pro România a organizat, astăzi, o conferință de presă, în cadrul căreia au fost prezentați o parte dintre candidații desemnați pentru alegerile locale. Mihai Niță, președintele organizației, a vorbit despre situația în care se află partidul, atât la nivel județean, cât și la nivel național.
Mihai Niță spune că în județul Olt, partidul Pro România are o echipă puternică, ce va obține rezultate bune la alegerile locale din 27 septembrie. Obiectivul este câștigarea a cât mai multe mandate de consilieri: cel puțin 4 la nivel județean și 5 în Consiliul Local al municipiului Slatina.
În cadrul conferinței, președintele Pro România a prezentat candidații desemnați pentru primăriile orașelor din județul Olt.
O parte dintre candidații pentru alegerile locale sunt deja primari, iar alții au ocupat anterior funcții publice importante.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020