Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O echipă unită, în folosul slătinenilor
25.06.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 352

Primarul Slatinei, Emil Moț, le-a mulțumit astăzi tuturor parlamentarilor care au votat pentru centura mediană a orașului. De implicarea lor depindea un proiect care îi va scăpa pe slătineni de traficul greu și va conecta orașul de drum expres. Edilul a mărturisit astăzi că apreciază maturitatea politică a fiecăruia din cei care au contribuit la votul final al proiectului.


Un proiect de importanță majoră, gândit de o administrație locală cu viziune, a fost la un pas să rămână la stadiul de propunere. Fără implicarea tuturor aleșilor locali, începând cu factorii de decizie de la nivelul Primăriei Slatina și până la parlamentarii de Olt, cu toții au înțeles că trebuie să își dea mâna pentru binele slătinenilor. Datorită lor, vorbim astăzi despre centura mediană a Slatina ca despre un proiect ce va fi implementat în mod sigur. Primarul Emil Moț le-a transmis astăzi un mesaj de mulțumire pentru profesionalismul de care au dat dovadă.
Pentru ca această investiție să poată fi realizată, a fost nevoie de o colaborare permanentă între administrația locală și parlamentarii de Olt, care au inițiat legea privind transferul proprietății terenurilor Hergheliei Slatina. Senatorul Paul Stănescu este cel care a înregistrat, în mai 2019, propunerea legislativă de preluarea a terenurilor de la Ministerul Apelor și Pădurilor. S-au alăturat acestui demers și alți senatori și deputați PSD de Olt: Renică Diaconescu şi Siminica Mirea, Dan Ciocan, Marius Iancu, Florin Iordache şi Alexandru Stănescu, dar și deputatul liberal Gigel Știrbu. Ieri, cu toții au dat votul final în plenul Camerei Deputaților, pentru legea de care depindea construcția drumului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020