Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Guvernul PNL „joacă” împotriva românilor
06.04.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 817

În timp ce românii afectați de criza generată de coronavirus așteaptă ajutorul guvernului, liberalii rămân în lumea lor. Au votat în Parlament împotriva proiectului de lege care prevede amânarea ratelor românilor și a plății facturilor. Toate celelalte partide politice au fost de acord cu aceste propuneri.


Legea pe care milioane de români o așteaptă în acest moment, cea privind amânarea plății ratelor și a facturilor de utilități este blocată. PNL a atacat la Curtea Constituțională a României cele două inițiative legislative la PSD.
Pentru miile de români care trăiesc acum doar din șomajul tehnic, ce poate fi chiar mai mic de 1.000 de lei pe lună, pentru companiile care și-au suspendat activitatea și au de plătit rate uriașe la bănci, pentru micii întreprinzători, care nu mai au nicio sursă de venit, decizia Guvernului PNL este o lovitură extrem de dură. Cu toții și-au pus speranțele în ajutorul statului, în acest moment în care sunt nevoiți să stea acasă, pentru binele nostru al tuturor. Însă cei care trebuie să îi ajute s-au poziționat împotriva lor, într-un război de neînțeles, din care românii sunt singurii care au de pierdut. Nu vor să colaboreze cu nici un partid politic și nu sunt interesați de binele cetățenilor, spune deputatul PSD Marius Iancu.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, a criticat decizia PNL de a ataca la Curtea Constituțională legea care le întinde o mână de ajutor românilor aflați în dificultate. El a precizat că astfel de măsuri au fost luate în Italia și Spania, țări afectate de epidemia de coronavirus. De asemenea, toate celelalte formațiuni politice, respectiv Pro România , USR, UDMR, PMP , ALDE, minoritățile naționale și parlamentarii neafiliați au votat în favoarea amânării ratelor și a plății facturilor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE