Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
George Brînaru, candidatul PSD la Primăria orașului Scornicești
26.02.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1224

George Brînaru a fost propunerea presedintelui PSD Olt, Marius Oprescu și a fost votat, în unanimitate de membrii PSD Scornicești.


Candidatura lui a fost stabilită în urma unui sondaj de opinie efectuat în Scornicești, iar George Brînaru a obținut cel mai bun rezultat pentru că este un om de echipă care a câștigat atât încrederea organizației, cât și a locuitorilor din Scornicești, alături de care este de ani buni.
„Îi uram mult succes lui George Brînaru, omul de care Scorniceștiul are nevoie!”, au transmis liderii PSD Olt.
 

psd scornicesti geroge brânaru candidat primărie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020