Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PNL Olt, în război cu presa
21.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1508

În loc să își promoveze imaginea, PNL Olt continuă războiul cu presa. Președintele Voiculescu a exclus de pe lista invitaților de la conferințele de presă mai multe publicații locale, decizia lui fiind criticată dur și de alți jurnaliști, care consideră că partidele politice sunt entități publice și nu au dreptul să îngrădească accesul presei la activitățile lor.


Cu un mesaj politic structurat exclusiv pe critici la adresa adversarilor politici și fără o strategie de promovare a proiectelor proprii, liderii PNL Olt gafează din nou. Organizează conferințe de presă la care invită doar o parte din instituțiile media, pe motiv că nu vrea să colaboreze cu celelalte. Decizia aparține președintelui Liviu Voiculescu, cel care le-a interzis colegilor de partid să mai participe la emisiunile realizate de Olt Tv, singura televiziune din județ.
Cu aceeași atitudine nedemnă de un lider politic, a decis astăzi să nu invite televiziunea locală la conferința de presă pe care a organizat-o. În semn de solidaritate, directorul publicației Ziarul de Olt și colaboratorul Olt Tv Alin Dorobanțu a decis să plece de la întâlnire și a criticat decizia lui Voiculescu.

„Această atitudine a lui Voiculescu este unică în istoria relației dintre presa locală și entitățile politice de la Olt. Solidaritatea, din punctul de vedere al autorului acestor rânduri, fără a cere și altora să se exprime în acest fel, este o stare de necesitate. Într-o societate democratică unde, ca formator de opinie politică, astfel de practici nu pot fi acceptate”, scrie Ziarul de Olt
Intrigat de atitudinea ostilă a președintelui PNL Olt, care îi alungă pe cei ce transmit publicului informațiile de care are nevoie, și jurnalistul Ionuț Jifcu a reacționat.

Întrebat de ce le îngrădește accesul alegătorilor la informații, Liviu Voiculescu a răspuns, la finalul conferinței, în aceeași notă care nu face cinste unui președinte de partid: nu mai vrea să colaboreze cu Olt Tv.

În final, domnule Voiculescu, vă reamintim că, deși criticați politica noastră editorială, ați fost invitat și ați participat de zeci de ori la emisiunile Olt Tv. Și vă mai spunem ceva: chiar dacă nu vreți să acceptați, inclusiv dumneavoastră și echipa de conducere a PNL Olt, dar și alegătorii din acest județ vă uitați la Olt Tv. Iar jurnalele noastre nu duc lipsă de informații de când ați decis să nu mai colaborați cu noi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE