Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Consilierii PNL, lipsă de respect față de slătineni
19.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1386

După ce au participat ieri la ședința pe comisii și au semnat fără amendamente bugetul Slatinei, consilierii locali ai PNL au lipsit astăzi de la ședința în care s-a dat votul final. Asta deși sunt plătiți să participe ori de câte ori este nevoie la întâlnirile acestui for decizional. Primarul Emil Moț a catalogat drept lipsă de respect la adresa slătinenilor această atitudine a aleșilor liberali.


Consiliul Local Slatina a aprobat astăzi, în ședință extraordinară, bugetul pentru anul 2020. Toate proiectele, de la cel care se referă la bugetul general și până la cele ale direcțiilor din subordinea Consiliului Local au fost aprobate. Primarul Emil Moț le-a mulțumit consilierilor prezenți pentru implicare.
Cei șase consilieri locali ai PNL au lipsit de la ședința cea mai importantă din acest an, în condițiile în care au participat la dezbaterile anterioare pe comisii de specialitate și nu au adus nici un amendament proiectului de buget.
Nu este pentru prima dată când consilierii locali ai PNL dovedesc faptul că prioritățile slătinenilor nu sunt și prioritățile lor. La o ședință anterioară, ei au votat împotriva proiectului de construcție a unui mall pe terenul fostei unități militare, în condițiile în care locuitorii orașului își doresc de an de zile un astfel de centru comercial.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE