Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primarii, pregătiți de alegeri în două tururi
05.02.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1394

Mai sunt câteva luni până la alegerile locale, iar în lipsa unei decizii clare pe legate de modificarea Legii electorale, primarii își fac planuri și strategii. Cei mai mulți spun că sunt pregătiți și pentru două tururi de scrutin. Se bazează pe investițiile pe care au reușit să le finalizeze în comunitățile lor și pe faptul că le-au câștigat încrederea oamenilor.


Fără să știe exact cum se vor derula alegerile locale din acest an, primarii au luat în calcul ambele variante și cred că au prima șansă în această competiție. Chiar dacă vor fi două tururi, spun că vor reuși să îi convingă pe alegători să le ofere votul. În primul rând pentru că s-au implicat în rezolvarea problemelor comunităților și au reușit să atragă fonduri pentru dezvoltarea localităților. În plus, sunt edili care au mai trecut prin alegeri în două tururi și cred că vor câștiga din nou, dacă se va modifica Legea electorală.
Și liderii PSD Olt sunt pregătiți pentru scenariul alegerilor locale în două tururi. Și-au stabilit de la început strategia electorală astfel încât schimbarea să nu îi ia prin surprindere.
Guvernul PNL și-a asumat răspunderea în fața Parlamentului, pentru alegerile în două tururi, iar PSD a depus moțiune de cenzură, care a trecut. În aceste condiții, visul PNL de a organiza alegeri în două tururi pare imposibil.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020