Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, conducere nouă, planuri mari
16.01.2020
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 1006

PSD Olt și-a ales astăzi o nouă conducere, în cadrul unei conferințe la care au luat parte președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, secretarul general Paul Stănescu, dar și fostul premier Sorin Grindeanu. Noul președinte al social democraților olteni este Marius Oprescu, iar președinte executiv este primarul Slatinei, Emil Moț, în timp ce Virgil Delureanu este secretarul general al PSD Olt.


Înainte de congresul național care va avea loc cel mai probabil luna viitoare, social democrații din Olt s-au reunit astăzi în conferință pentru a-și alege conducere pe următorii patru ani. După două mandate la conducerea PSD Olt, Paul Stănescu a decis să nu mai candideze, dar i-a susținut pe Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean, pentru a ocupa această funcție și pe primarul Slatinei, Emil Moț, pentru funcția de președinte executiv. Stănescu și-a exprimat convingerea că cei doi tineri aleși astăzi vor fi lideri politici redutabili, care vor contribui semnificativ la obținerea unor rezultate foarte bune pentru PSD, la viitoare alegeri.

 Noul președinte al PSD Olt, Marius Oprescu, ales astăzi în unanimitate, a spus că se bazează pe colegii de partid pentru rezultate politice la fel de bune.


Și Primarul Slatinei, Emil Moț, face un pas în față și a fost ales de colegii de partid președinte executiv al PSD Olt. Astăzi, și-a amintit momentul în care a intrat în politică și susținerea primită din partea lui Paul Stănescu.

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD a mărturisit că organizaţia PSD Olt este cea mai puternică din ţară şi le-a transmis noilor lideri că vor avea o misiune dificilă.


Alături de social democraţii olteni a fost astăzi şi Sorin Grindeanu, fostul premier exclus din partid pe vremea când acesta era condus de Liviu Dragnea. El a precizat că în PSD trebuie să se producă o schimbare, pentru ca formaţiunea politică să se redreseze.
Sorin Grindeanu a spus că va reveni în PSD, pentru un proiect serios, de ţară, nu al vreunui lider politic.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020