Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, despre moțiunea de cenzură: „Nu există planul B!”
09.10.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 93

România are nevoie de stabilitate, iar guvernul trebuie să rămână în funcție, pentru a-și duce la capăt programul propus, a transmis astăzi președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu. El a mai precizat că Opoziția nu este pregătită să preia guvernare și face mai degrabă zgomot decât să vină cu soluții.


„Noi, social-democrații, nu trebuie să pierdem meciul de joi. Prin mobilizarea împotriva moțiunii, trebuie să dăm un semnal puternic de unitate societății și o lecție opoziției că nu este cazul și momentul să se joace cu interesele românilor și bunăstarea românilor”, a declarat senatorul Paul Stănescu.
Liderul social-democraților olteni a mai precizat că nu există planul B, atunci când vine vorba de votarea moțiunii și că stabilitatea României este mai importantă decât orice târguială pe care o fac partidele din opoziție între ele.
„Opoziția se bate cu pumnul în piept că va dărâma guvernul, dar nici până la această oră nimeni, dar nimeni nu știe cine dorește să-și asume responsabilitatea. Toți? Sau cum? Pentru că unii vor la guvernare, alții vor anticipate, alții vor să anuleze creșterile salariale, pensiile pentru care au votat și au militat mult timp alături de noi, alții vor să se răzbune pe funcționari. Imaginați-vă opoziția ca o echipă formată din oameni cu preocupări total diferite și care își dorește să joace cel mai important meci, dar nimeni nu știe cine este căpitanul”, a mai spus Paul Stănescu.
Social democrații din Olt, prin vocea lui Paul Stănescu, au transmis că vor strânge rândurile și vor fi mai puternici, pentru a transmite un mesaj de unitate la alegerile prezidențiale
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE