Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt îl susține pe Paul Stănescu
08.10.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 178

Comitetul Executiv Județean al PSD Olt s-a reunit astăzi, pentru a pune capăt speculațiilor legate de o posibilă înlăturare a senatorului Paul Stănescu de la conducerea organizației. Totodată, parlamentarii de Olt au transmis poziția lor legată de moțiunea de cenzură inițiată de Opoziție.


Liderii PSD Olt și- au chemat astăzi, cu două zile înainte de votarea moțiunii de cenzură, primarii, președinții și vicepreședinții partidului la o ședință a Comitetului Executiv Județean.

Două subiecte importante au fost pe ordinea de zi a social-democraților olteni, explică Marius Oprescu.
De asemenea, organizația PSD Olt a mai transmis că cei care doresc preluarea conducerii partidului o pot face doar statutar și democratic și au fost invitați să candideze în cadrul viitoarei Conferințe Județene de Alegeri.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020