Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fost PDSR-ist, candidatul PNL la Primăria Slatina
03.09.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 403

După ce și-au încercat norocul cu Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu, PNL visează să câștige Primăria Slatina cu un candidat surpriză. Este vorba despre un fost membru PDSR, stabilit de munți ani în București, care crede să Slatina are două spitale, unul județean și unul municipal.


Când s-au convins că cele două persoane propuse inițial, Ionuț Comănescu și Gabriel Buliteanu s-ar face de tot râsul dacă ar candida la Primăria Slatina, PNL bagă în cursă un bucureștean. Este vorba despre Mario de Mezzo, fost membru al PDSR, angajat la Primăria Slatina pe vremea lui Gheorghe Păunescu.
Liberalul bucureștean a dovedit, la prima sa conferință de presă pe care a susținut-o astăzi, că nu știe nimic despre Slatina și despre instituțiile publice din oraș. A insistat că serviciile medicale oferite la „Spitalul Municipal Slatina” sunt de proastă calitate, fără să știe însă că în Slatina există doar spital județean, o unitate foarte bine cotată în toată regiunea.
„Dacă tot visezi, visează mare!”, este ideea pe care a avansat-o astăzi fostul PDSR-ist de Mezzo. Așa că și-a permis să viseze, în cadrul conferinței de presă.

Cum va reuși să îi convingă pe slătineni că este persoana potrivită pentru Primăria Slatina, în condițiile în care nu are o imagine clară asupra orașului pe care vrea să îl conducă, rămâne de văzut. Dar dacă tot visează, măcar să viseze mare!
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE