Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alianța PSD Olt- ALDE, sub semnul întrebării
29.08.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 133

Sunt ape tulburi în politica din județ, mai ales în tabăra celor de la ALDE. După ce liderul lor a anunțat că partidul iese de la guvernare, se vor produce, inevitabil, schimbări și la nivel de județ. Subprefectul recent instalat în funcție, Florin Dumitru, dar și alți liberali democrați își vor pierde funcțiile. Schimbări pot fi și în consiliile locale, dar și în consiliul județean.


PSD Olt îi ține pe jar pe aliații de la ALDE. Președintele executiv al partidului, Marius Oprescu, a spus că nu a discutat până acum cu liderul liberalilor și democraților din Olt despre schimbările care se vor produce. Așteaptă luarea unor decizii la nivel național și apoi o întâlnire cu liderii locali, înainte de luarea unei decizii.
La nivel local, ALDE și PSD au făcut înțelegere încă dinainte de ultimele alegeri locale, fiind stabilit că se vor susține unii pe alții în formarea majorității în consiliile locale. Între timp însă, în mai multe localități, cei de la ALDE nu și-au mai respectat promisiunea, așa că alianța cu PSD atârnă acum de un fir de ață.
Cert este că, după ieșirea de la guvernare, oamenii ALDE vor fi înlăturați din funcțiile de conducere pe care la dețin atât în prefectura Olt cât și în celelalte instituții județene.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE