Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE Olt crede în șansa lui Tăriceanu
26.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 102

Organizația ALDE Olt a organizat ieri o conferință de presă pentru a-și anunța susținerea față de liderul lor, Călin Popescu Tăriceanu, despre care au spus că va obține un rezultat bun la alegerile prezidențiale. ALDE Olt a crezut până în ultimul moment că Tăriceanu va fi candidatul comun al alianței PSD- ALDE în cursa pentru Cotroceni.


Mihai Niță și Ioan Ciugulea, președintele respectiv vicepreședintele ALDE Olt au susținut o conferință de presă la sediul partidului. Cei doi au participat miercuri la ședința Biroului Național al ALDE, în cadrul căreia s-a decis candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la funcția de președinte al României. Ei au vorbit despre deciziile luate în cadrul acestui for și și-au manifestat încrederea că Tăriceanu va obține un scor bun.
Ioan Ciugulea i-a taxat pe social-democrați, dând de înțeles că nu și-au respectat promisiunea inițială, de a avea candidat unic PSD-ALDE la prezidențiale.
Liderii ALDE Olt au mai anunțat că, potrivit unui sondaj realizat de social democratul Marius Pieleanu, Tăriceanu stă bine la capitolul „încredere”, cu un procent de 35%, aproape de Iohannis, care are 39%. Pe locul al treilea s-a afla Dan Barna, cu 17%.
 

alde tăriceanu ihai niță ioan ciugulea
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019