Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE Olt crede în șansa lui Tăriceanu
26.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 158

Organizația ALDE Olt a organizat ieri o conferință de presă pentru a-și anunța susținerea față de liderul lor, Călin Popescu Tăriceanu, despre care au spus că va obține un rezultat bun la alegerile prezidențiale. ALDE Olt a crezut până în ultimul moment că Tăriceanu va fi candidatul comun al alianței PSD- ALDE în cursa pentru Cotroceni.


Mihai Niță și Ioan Ciugulea, președintele respectiv vicepreședintele ALDE Olt au susținut o conferință de presă la sediul partidului. Cei doi au participat miercuri la ședința Biroului Național al ALDE, în cadrul căreia s-a decis candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la funcția de președinte al României. Ei au vorbit despre deciziile luate în cadrul acestui for și și-au manifestat încrederea că Tăriceanu va obține un scor bun.
Ioan Ciugulea i-a taxat pe social-democrați, dând de înțeles că nu și-au respectat promisiunea inițială, de a avea candidat unic PSD-ALDE la prezidențiale.
Liderii ALDE Olt au mai anunțat că, potrivit unui sondaj realizat de social democratul Marius Pieleanu, Tăriceanu stă bine la capitolul „încredere”, cu un procent de 35%, aproape de Iohannis, care are 39%. Pe locul al treilea s-a afla Dan Barna, cu 17%.
 

alde tăriceanu ihai niță ioan ciugulea
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020