Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
PSD Olt, susținere pentru Viorica Dăncilă
24.07.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 258

De voie, de nevoie, PSD Olt va încerca să obțină cât mai multe voturi pentru Viorica Dăncilă, la alegerile prezidențiale. Președintele executiv al organizației județene, Marius Oprescu, a spus astăzi că îi va face campanie electorală șefei de la centru, desemnată de partid că candideze pentru cea mai înaltă funcție în stat.


Viorica Dăncilă va beneficia de susținerea PSD Olt în cursa pentru Cotroceni. Asta în ciuda faptului că PSD Olt a considerat că Gabriela Firea ar fi persoana care ar avea șanse reale să câștige cursa prezidențială. Anunțul a fost făcut de președintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu.

Întrebat dacă PSD Olt îi va face campanie Vioricăi Dăncilă, liderul social democraților a precizat că organizația județeană se va mobiliza să obțină un scor cât mai bun pentru șefa partidului.

Viorica Dăncilă a fost aleasă candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale, marți, în Biroul Politic Național, iar apoi a fost validată în Comitetul Executiv. 

Marius Oprescu PSD Viorica Dancila
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024