Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Paul Stănescu, propus președinte executiv al PSD
21.06.2019
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 215

Organizația PSD Olt a adoptat astăzi o rezoluție în care îi cere lui Paul Stănescu să candideze pentru funcția de președinte executiv al PSD la nivel național. „Eu vreau să cred într-un proiect nu pentru cineva anume, vreau să cred într-un proiect al PSD pentru România. Să mă conving, pentru că nu sunt convins că asta va rezulta în urma congresului PSD din 29 iunie”, a spus Paul Stănescu. El a precizat că se mai gândește dacă va accepta sau nu propunerea.


După ce au stat de vorbă cu parlamentarii, primarii, consilierii județeni și alți membrii de partid, în cadrul Comitetului executiv județean, președintele PSD Olt, Paul Stănescu și președintele executiv al organizației, Marius Oprescu, au organizat o conferință de presă la sediul partidului.
Paul Stănescu a spus că este onorat de propunerea colegilor de partid, însă nu a luat pe loc o decizie în privința unei eventuale candidaturi.
Președintele PSD Olt și-a menținut declarația potrivit căreia congresul pentru desemnarea conducerii partidului ar fi trebuit să aibă loc mai târziu. Ar fi fost nevoie de o perioadă în care să se analizeze și să se stabilească cea mai bună variantă pentru ca partidul să se redreseze.
Liderul social- democraților din Olt a mai spus că o eventuală candidatură a sa ar avea sprijinul mai multor organizații din țară ale PSD.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE