Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încrezători în viitorul României
08.05.2019
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 185

Alianța 2020 USR Plus l-a prezentat astăzi la Slatina pe unul dintre candidații săi la alegerile europarlamentare din 26 mai. Vlad Botoș are 32 de ani și este managerul unei companii multinaționale din domeniul auto.


S-a alăturat USR încă de la înființare și este președintele filialei județene Arad. Prezent într-o conferință de presă la Slatina, Vlad Botoș, candidat la europarlamentare a subliniat faptul că Alianța 2020 USR Plus beneficiază de un val de simpatie în municipiile și orașele din județul Olt.
Vlad Botoș spune că cele două formațiuni politice și-au unit forțele într-un proiect corect, transparent și construit de la zero, ca răspuns la politica românească din ultimii 20 de ani.
Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul auto, unul dintre obiectivele sale în Parlamentul European este să convingă un mare constructor auto să vină în România.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019