Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
30 de ani de închisoare pentru crima de la Zahana
18.04.2024
Autor articol: Dana Mihaila
Vizualizari: 256

A fost dată sentința în cazul crimei de la Zahana, petrecută anul trecut, care a îngrozit întreg orașul. O tânără fost măcelărită atunci cu cuțitul de iubitul ei. Tragedia s-ar fi petrecut pe fondul geloziei. Criminalul a fost condamnat de Tribunalul Olt la 30 de ani de închisoare, în regim de detenție. Vă avertizăm că urmează informații și detalii cu un puternic impact emoțional!


 Tragedia s-a petrecut, anul trecut, într-un bloc de pe strada Armoniei din cartierul Zahana din Slatina. Victima avea 28 de ani, iar iubitul ei, 51. Cei doi se aflau în locuința bărbatului, când după o ceartă aprinsă, a înjunghiat-o pe femeie de mai multe ori cu un cuțit. A sunat apoi la 112 să anunțe crima, așteptându-i pe polițiști chiar lângă cadavru. La aproape un an de la această tragedie, Tribunalul Olt a stabilit sentința.
„În baza art. 188 alin. 1 din Codul penal, art. 189 alin. 1 lit. h din Codul penal rap. la art. 199 alin. 1 din Codul penal (omor calificat, prin cruzimi, asupra unui membru al familiei/concubin – victimă Dan Sonia Jeanina) condamnă pe Durmuş Marian, în prezent aflat în Penitenciarul Craiova, la pedeapsa principală de 30 (treizeci) ani închisoare, în regim de detenţie”, apare în sentința Tribunalului Olt.
După fapta comisă, agresorul a sunt la 112 pentru a se preda.
„Omorâţi-mă! Faceti-mi ce vreţi! Am sunat! M-am predat! Faceti-mi ce vreţi”, a spus el
„ Mă luaţi, mă duceţi la puşcărie! Am făcut o crimă, am omorât muierea, acuma! ...! Veniţi si luaţi-mă, băgaţi-mă la puşcărie! Vedeţi ce faceţi!”, a adăugat.
Inculpatul mai preciza:
„ Am avut nişte probleme cu ea! Am omorât-o! Am tăiat-o! Cu cuţitu'! E decedată aci-n casă! Hai, vă rog frumos, că nu mai pot aci! Am sunat, m-am predat, face poliţia ce vrea cu mine!”.
Bărbatul a fost reținut și arestat preventiv, fiind dus la Penitenciarul din Craiova, unde se află și în prezent.
Decizia Tribunalului Olt nu este definitivă, Curtea de Apel Craiova urmând să dea sentința finală în acest caz.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE