Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Incendiu de proporții. O moară și o casă, în flăcări
22.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 871

Incendiu de proporții seara trecută, în localitatea Seaca. O moară a fost cuprinsă de flăcări uriașe care s-au extins și la locuința din apropiere. Pompieri din Olt și Teleorman au acționat mai bine de patru ore să stingă incendiul violent. Pagubele se ridică la peste 4 miliarde de lei vechi.


 Flăcări uriașe, seara trecută, în comuna Seaca din județul Olt. A luat foc moara din localitate, iar incendiul s-a extins rapid și la casa morarului, aflată în imediata apropiere. Zeci de pompieri din județele Olt și Teleorman au intervenit ore în șir pentru a stinge flăcările.
Incendiul a fost unul violent. Pompierii au luptat ore în șir pentru a opri extinderea lui. Nu au mai putut salva însă și bunurile din interior. Întreg imobilul în care funcționa moara, cerealele și toată instalația de fabricare au ars scrum.
Potrivit celor de la ISU Olt, incendiul ar fi izbucnit de la un scurtcircuit produs la un motor aflat în funcțiune. Pagubele sunt uriașe, potrivit primelor estimări ale celor de la ISU Olt. Valoarea acestora se ridică la 4 miliarde de lei vechi, iar moara nu era asigurată.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021