Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
În plină pandemie, amenzi și avertismente
21.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 221

Continuă acțiunile în Olt pentru prevenirea și combaterea infectării cu virusul SARS-CoV-2. Polițiștii au desfășurat noi controale în județ pentru a-i sancționa pe cei care nu respectă măsurile de protecție individuală. În urma verificărilor, au fost date peste 250 de sancțiuni celor care nu purtau mască de protecție, nu au păstrat distanțarea sau nu au respectat interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație.


 În continuare sunt aplicate sute de sancțiuni celor care nu respectă măsurile de protecție individuală, în contextul pandemiei de Covid-19. Zeci de persoane au fost prinse pe stradă, în magazin sau în locuri aglomerate încălcând regulile impuse de autorități. Numai în ultimele 72 de ore, oamenii legii au dat peste 250 de amenzi.
Multe dintre sancțiunile contravenționale aplicate de polițiști au constat în avertismente.
Au fost verificate și persoanele aflate în izolare sau în carantină la domiciliu, dar și în zonele aglomerate, spațiile comerciale şi mijloacele de transport în comun. Unii nu aveau mască de protecție, nu respectau distanțarea, ori interdicțiile privind deplasarea sau libera circulație. Reprezentanții IPJ Olt fac apel la oameni să respecte măsurile impuse de autorități.
În localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori este obligatorie purtarea măștii de protecție în toate spațiile publice închise și deschise. Polițiștii spun că vor acționa, în continuare, în vederea prevenirii răspândirii infecției cu virusul SARS-CoV-2.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021