Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
I-au dispărut armamentul și muniția
20.10.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2055

Un polițist de la Postul de Poliție Văleni și-a pierdut armamentul și muniția. Omul legii le-ar fi depus în camera de armament a Poliției Drăgănești Olt, iar a doua zi, când să le ridice, nu le-ar mai fi găsit. Poliția Olt a deschis un dosar penal în acest caz, urmând să stabilească ce s-a întâmplat cu pistolul și muniția polițistului.


 Este anchetă la Poliția Olt, după ce pistolul și muniția unui polițist de la Postul de Poliție Văleni au dispărut în cursul nopții. Polițistul susține că le-a depus la camera de armament la terminarea programului, iar a doua zi i s-a spus că nu mai sunt. Nimeni nu știe în prezent unde au dispărut pistolul și muniția omului legii.
În cauză, a fost întocmit un dosar penal în care se fac cercetări pentru infracțiunea de "neglijență în serviciu". Reprezentanții Poliției Olt spun că cercetările în acest dosar se desfășoară in rem.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina│Cadouri de Moș Nicolae, pentru copii

Ca în fiecare an, Primăria municipiului Slatina continuă tradiția de sărbători și, împreună cu Moș Nicolae, aduce cadouri copiilor de la creșele și grădinițele din oraș. Micuții au primit pachete cu daruri dulci, iar, ca răsplată, au pregătit diferite activități, în spiritul sărbătorilor ce urmează. La Grădinița cu Program Prelungit „Ion Creangă” din Slatina, bucuria micuților a fost fără margini, astăzi, când au văzut cadourile de la Moșul.
03 Dec 2021