Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Șofer fără permis, arestat după ce a fugit de poliție
16.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2255

Un șofer de 37 de ani a fost arestat, după ce a fugit de poliție și a refuzat testarea pentru alcool. În plus, bărbatul nu avea nici permis de conducere. El este cercetat acum pentru infracțiunile comise în trafic și va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.


 Urmărire pe străzile din comuna Coteana. Polițiștii au pornit în urmărirea unei mașini, pe care au vrut să o oprească pentru control, dar șoferul și-a continuat deplasarea. Totul s-a întâmplat în urmă cu două nopți, când bărbatul, care este din localitatea Ipotești, circula cu autoturismul prin comuna vecină, deși nu are permis auto. Polițiștii i-au făcut semn să oprească, însă tânărul i-a ignorat.
Bărbatul este cercetat acum pentru două infracțiuni: conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la recoltarea probelor de sânge. Totodată, șoferul fugar a fost reținut de poliție, iar ulterior a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind dus în arestul Poliției Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021