Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Percheziții la sediile unor firme din Olt
16.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1380

34 de percheziții au fost făcute, în această dimineață, la sediile unor persoane juridice din Olt și alte opt județe din țară, într-un dosar de evaziune fiscală cu agregate minerale. O societate comercială din Olt ar fi desfășurat activități ilegale în urma cărora a prejudiciat bugetul de stat cu aproape 3 milioane de lei. Anchetatorii au ridicat documente și audiază mai multe persoane în acest dosar.


 Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au desfășurat, în această dimineață, zeci de percheziții în nouă județe din țară, într-un dosar de evaziune fiscală cu agregate minerale.
Potrivit anchetatorilor, este vizată o societate din Olt care ar fi comercializat ilegal piatră, nisip și alte astfel de agregate minerale. În acest fel, firma este bănuită că ar fi cauzat un prejudiciu bugetului de stat de 2.861.215 de lei.
În urma percheziţiilor, au fost ridicate documente, iar mai multe persoane sunt audiate. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021