Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Accident cu patru TIR-uri și un autoturism
14.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2127

Accident violent, în această dimineață, pe DN 65, între Balș și Pădurea Sarului. Patru TIR-uri și un autoturism s-au lovit, iar trei oameni au ajuns la spital. Accidentul a fost provocat de șoferul ultimului TIR, care a intrat în coloana de mașini oprită în fața sa. Timp de o oră, traficul a fost blocat total, iar apoi s-a circulat alternativ până când banda pe sensul de mers Slatina-Craiova a fost eliberată complet.


 Accident de circulație grav, pe DN 65, la ieșirea din orașul Balș spre Pădurea Sarului. Patru TIR-uri și un autoturism care circulau din direcția Slatina-Craiova s-au făcut praf, după ce s-au lovit din spate. Cel mai avariat a fost autoturismul, care a fost prins între două autocamioane. La fața locului au ajuns mai multe mașini de poliție, ambulanțe, echipaje SMURD și Descarcerarea.
În cele cinci vehicule se aflau șase persoane. Trei au refuzat transportul la spital, iar alte trei au necesitat îngrijiri și au fost preluate de echipajele medicale. Este vorba despre doi dintre șoferii de TIR, dar și un pasager din autoturism.
Trei TIR-uri transportau materiale de construcții, iar ultimul era încărcat cu floarea soarelui, semințele ajungând pe asfalt în urma impactului. Accidentul ar fi fost provocat chiar de șoferul ultimului TIR, care a intrat în plin în mașinile oprite în coloană.
Șoferul care a provocat accidentul a fost cel mai grav rănit. Pentru că nu a putut fi testat cu alcooltestul, acestuia i-au fost recoltate probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. Nu era băut, spun oamenii legii, care încearcă acum să afle din ce cauză acesta a provocat accidentul. La fața locului au ajuns și reprezentanții ISCTR, pentru a verifica dacă șoferul a respectat timpii de conducere și odihnă. Nici aici nu au fost găsite probleme. În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat total timp de o oră. Ulterior, s-a circulat alternativ, până când sensul de mers Slatina-Craiova a fost eliberat complet. Coloane de mașini s-au format pe kilometri întregi, pe DN 65 între Găneasa și Balș. Șoferul vinovat s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE