Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Se ridică mașinile parcate pe trotuar
07.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1792

Începe ridicarea mașinilor parcate pe trotuar la Slatina. Poliția Locală anunță că a fost modificată o hotărâre de consiliu local privind oprirea și staționarea autoturismelor pe spațiul destinat pietonilor. Astfel, pe lângă amendă, șoferii care parchează pe trotuar se pot trezi cu autoturismul ridicat.


 Fără mașini parcate pe trotuar la Slatina. Consiliul Local a aprobat o hotărâre prin care vor fi ridicate mașinile ce blochează accesul pietonilor pe trotuare. Astfel, dacă până acum șoferii care parcau în acest mod primeau doar amendă, acum trebuie să știe că le va fi ridicată mașina.
În fiecare lună, mașinile parcate neregulamentar pe străzile din Slatina sunt ridicate de polițiștii locali, care organizează periodic astfel de acțiuni. Acum vor fi ridicate și cele de pe trotuar, unde mulți șoferi parchează din comoditate, spun agenții locali. O altă noutate îi vizează pe cei care cresc păsări în gospodării.
Noile modificări referitoare la faptele ce constituie contravenții pot fi găsite pe site-ul Primăriei municipiului Slatina. Reprezentanții Poliției Locale spun că vor începe aplicarea sancțiunilor în perioada următoare.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021