Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Minor băut, la volanul unei mașini furate
06.09.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2626

Un minor de 15 ani, din județul Olt, a fost prins de poliție băut la volan. Potrivit oamenilor legii, el furase mașina unchiului său și a plecat la plimbare. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru două infracțiuni: furt și conducere fără permis.


 La volan fără permis, băut, dar și cu mașina furată. Este cazul unui minor de 15 ani, pe care polițiștii olteni l-au oprit în trafic, seara trecută, în localitatea Vulpeni. Băiatul furase mașina de la locuința bunicii sale.
Minorul s-a ales cu dosar penal și este acuzat acum de săvârșirea a două infracțiuni: furt și conducere fără permis. Potrivit Poliției, autoturismul furat de la locuința bunicii tânărului, aparține unchiului acestuia. Ancheta continuă în acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt│Sute de infecții respiratorii și pneumonii

Sute de olteni au fost diagnosticați cu viroze, în ultimele zile. Reprezentanții DSP Olt spun că cea mai afectată categorie este grupa de vârstă 0-19 ani. Majoritatea se tratează acasă, puțini fiind cei cu formă severă de boală, care au necesitat internarea. Astfel, din cele peste 500 de cazuri de viroze respiratorii înregistrate în ultima săptămână în județul Olt, 53 de pacienți au necesitat supraveghere și tratament în spital.
19 Oct 2021