Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Minor fugit de acasă, preluat de Protecția Copilului
08.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 247

Un minor de 15 ani din comuna Bârza a dispărut, ieri, de acasă. Oamenii legii l-au găsit în această dimineață, după 16 ore de căutări, la care au participat și zeci de localnici. Băiatul a fost preluat de Protecția Copilului, după ce autoritățile au anunțat astăzi că minorul era traumatizat de familie.


 Caz incredibil în comuna Bîrza, din județul Olt. Un băiat de 15 ani a fugit de acasă, ieri, lăsând un bilet de adio familiei. Zeci de forțe de ordine, împreună cu primarul și localnicii au scotocit comuna în căutarea minorului.
În această dimineață, căutările au fost reluate, iar copilul a fost găsit.
Copilul a scris în biletul de adio că le iubește pe cele trei surori ale sale, dar că el nu se simte iubit de tatăl vitreg. Din acest motiv a ales să plece pentru a fi liniștit. Se pare că minorul era traumatizat de mama și tatăl vitreg, care îl controlau în permanență, îi dădeau multe sarcini și nu îl lăsau să iasă cu prietenii lui. În schimb, băiatul învață foarte bine la școală și este apreciat de cadrele didactice, care observaseră însă că ceva nu este în regulă cu el, întrucât era mereu abătut. Protecția Copilului Olt va decide, în urma anchetei, ce se va întâmpla cu minorul, dacă acesta se poate întoarce în familie sau va rămâne în grija instituției.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE