Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Primul incendiu după curățenia de primăvară
02.04.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 209

A fost înregistrat primul incendiu în județul Olt, după curățenia de primăvară. În comuna Cârlogani a luat foc o casă, după ce proprietarii au strâns resturile vegetale din curte, le-au ars și au lăsat focul nesupravegheat. De la acesta au luat foc furajele din gospodărie și apoi casa. Pompierii au intervenit mai bine de o oră pentru a stinge incendiul.


 Atenție la curățenia de primăvară! Pompierii olteni avertizează că a fost înregistrat primul incendiu în județ, din această cauză. O casă a ars în localitatea Cârlogani, după ce proprietarii au strâns resturile vegetale și gunoiul din curte și le-au dat foc. Din cauza vântului s-au aprins furajele din gospodărie, iar apoi casa.
În urma incendiului, au ars 500 de kilograme de furaje și acoperișul casei pe o suprafață de aproximativ 70 de metri pătrați.
Casa era nelocuită, proprietarii veniseră doar pentru a face curățenie de primăvară. Pompierii spun că aceste practici sunt foarte periculoase dacă nu respectăm câteva reguli simple. Focul nu trebuie lăsat nesupravegheat niciodată.
Foarte important este să acționăm la timp în cazul în care izbucnește un incendiu.
Anul trecut, în județul Olt au avut loc 112 incendii la gospodării, majoritatea din cauza focului lăsat nesupravegheat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE