Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Protest pe stâlpul de înaltă tensiune
31.03.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2347

Protest „la înălțime“ seara trecută, în comuna Schitu. Un bărbat s-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune aflat pe islazul comunal și a amenințat că se omoară, dacă autoritățile nu îi rezolvă problema pe care o are cu vărul său cu care se ceartă de ani buni pentru islazul comunal. După trei ore de negocieri, autoritățile l-au convins să coboare.


 Protest, seara trecută, pe islazul din satul Lisa al comunei Schitu. Un bărbat s-a urcat pe stâlpul de înaltă tensiune amenințând că se aruncă. El era nemulțumit de faptul că vărul său își paște oile pe islazul localnicilor, dar și pentru că a fost amendat de poliție, în urma unei altercații cu ruda sa. La fața locului au ajuns Poliția, Pompierii, Jandarmeria, dar și autoritățile locale.
Cu toții au încercat să îl convingă pe bărbat să coboare de acolo.
După aproape trei ore de negocieri, bărbatul a renunțat la protest. Autoritățile locale l-au invitat la primărie și i-au promis că vor încerca să îi rezolve problema. Bărbatul nu se află la primul gest de acest fel. A mai protestat și în urmă cu doi ani, când s-a cocoțat pe biserică, dar și pe stâlpul de pe islaz.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE