Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Polițist de 48 de ani, răpus de COVID
31.03.2021
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 948

Încă un polițist din Olt a murit în urma infecției cu virusul Sars-Cov-2. Alexandru Sora, polițist în cadrul Serviciului de Investigații Criminale-Compartimentul Urmăriri, a încetat din viață ieri dimineață la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Fusese confirmat pozitiv pe 27 martie, iar pe 30 a decedat la Secția de Terapie Intensivă. Este al doilea polițist din Olt ucis de noul Coronavirus.


 Covid-19 face în continuare victime în județul Olt. Ieri, un polițist din Slatina a murit în urma infecției cu virusul Sars-Cov-2. Alexandru Sora era internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina din 26 martie. Pe 27 a fost confirmat, iar pe 30 a pierdut lupta cu acest virus periculos.
Polițistul lucra în structura de elită a IPJ Olt. Era tată a doi copii, iar recent devenise și bunic.
Poliția Olt a transmis că este alături de familia greu încercată.
„Vestea tristă a morții colegului nostru ne-a cutremurat sufletele. O zi dureroasă, astăzi, 30 martie 2021, zi în care agentul șef principal de poliție Sora Alexandru s-a stins fulgerător din viață, la vârsta de doar 48 de ani“, apare într-un comunicat al Poliției Olt.
Alexandru Sora a fost condus astăzi pe ultimul drum.
Este al doilea polițist din județul Olt ucis de Coronavirus, după cel de la Postul de Poliție din comuna Ipotești.
Chiar cu o zi înainte de a muri polițistul din Slatina, managerul spitalului, împreună cu directorul de îngrijiri medicale, au mers în vizită în secțiile Covid, pentru a vedea cum se simt pacienții. Polițistul Alexandru Sora era într-o stare bună, se afla pe marginea patului, iar cadrele medicale îi masau pe spate, cum se procedează cu toți pacienții care primesc oxigen. Evoluția bolii a fost însă imprevizibilă și perfidă, iar a doua zi dimineața, polițistul a făcut stop cardio-respirator și a decedat.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE